H.C.-Kiilerich-Hansen

H.C. Kiilerich-Hansen

Seniorrådgiver og associeret partner hos Grønbech PR og kommunikation

H.C. har mere end 30 års erfaring som kommunikationsrådgiver for byggeriets virksomheder og er specialist i strategisk journalistik, story-telling og pressekontakt. H.C. er bachelor (bifag) i dansk litteratur fra Københavns Universitet, og journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, Berlingske Tidende og Arbejdsgiveren, ligesom han har blandt andet har gennemgået masteruddannelse i ‘computer medieret kommunikation’ på RUC.

Fra starten af 2021 er Byggeriets Pressebureau overtaget af Grønbech PR og kommunikation, hvor H.C. nu er tilknyttet som seniorrådgiver og associeret partner.

Susanne-Lindø-Grønbech

Susanne Lindø Grønbech

Direktør og ejer hos Grønbech PR og kommunikation

Susanne er siden 2007 ejer, direktør og kommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation, som primært arbejder med at fortælle specialistvirksomheders gode historier online, på sociale medier og i pressekontakten.

Hun har inden da arbejdet i mere end 18 år som kommunikationschef i en række virksomheder – bl.a. OK amba, Per Aarsleff A/S, Pharmacia A/S og Keops A/S. Susanne er cand.agro med speciale i kommunikation og løbende efteruddannet inden for journalistik, ledelse og senest certificeret Executive Coach.