Tom Espensen

Seniorrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation

Tom Espensen er seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech. Han har tidligere mere end ti års erfaring som selvstændig kommunikationsrådgiver. Her har han bl.a. hjulpet virksomheder i bygge-, IT- og Finanssektoren med behov for at arbejde professionelt og kontinuerligt med kommunikation og markedsføring.

Toms ballast for at blive selvstændig var mere end ti år som kommunikations- og marketingdirektør i BEC og inden da som kommunikationschef hos hhv. IBM og HTS (nu en del af Dansk Industri).

Tom er uddannet journalist, HA, Master i Politisk kommunikation og lederuddannet på hhv Columbia og Stanford University.

Susanne-Lindø-Grønbech

Susanne Lindø Grønbech

Direktør og ejer hos Grønbech PR og kommunikation

Susanne er siden 2007 ejer, direktør og kommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation, som primært arbejder med at fortælle specialistvirksomheders gode historier online, på sociale medier og i pressekontakten.

Hun har inden da arbejdet i mere end 18 år som kommunikationschef i en række virksomheder – bl.a. OK amba, Per Aarsleff A/S, Pharmacia A/S og Keops A/S. Susanne er cand.agro med speciale i kommunikation og løbende efteruddannet inden for journalistik, ledelse og senest certificeret Executive Coach.