Om os

byggeriets pressebureau er en journalistisk virksomhed, der udspringer af kiilerich public relations og rådgiver byggeriets virksomheder om udvikling og eksekvering af pressekontakt og strategisk kommunikation, der både eksternt og internt understøtter brands og identitet.

Med afsæt i strategisk journalistik og story-telling integrerer vi kontakt til medierne i virksomheders overordnede strategier, vi genererer sammenhæng og synergier i virksomheders formidling af vision, mål og værdier, og vi skaber synlighed med profil gennem direkte dialog, hvor virksomheder som proaktiv kilde er med til at sætte dagsorden for medier og journalister.

byggeriets pressebureau arbejder både på langsigtede retainer kontrakter og på sag-til-sag opgaver, og ingen historie er for lille – ofte bærer den ‘lille historie’ store læs som strategisk omdrejningspunkt for både ekstern og intern formidling af den store vision, og vi har næse for både at vinkle og fortælle historien, så den sætter sig under huden i omverdenen som et præcist aftryk af virksomhedens DNA.

byggeriets pressebureau har et dybgående netværk, der foruden en bred kreds af virksomheder og organisationer i byggeriets fødekæde dækker alle relevante bolig- og byggemedier, ligesom vi har et løbende samarbejde med en bred kreds af førende specialister og rådgivere indenfor blandt andet grafisk kommunikation, magasiner, hjemmesider og sociale medier.

Derudover har byggeriets pressebureau et mangeårigt samarbejde om udvikling af overordnede kommunikationsplatforme og grænseoverskridende strategisk kommunikation med Pro Position.

Skriv en mail til bp@bygpres.dk  eller ring på 2332 7339, hvis du vil høre mere om, hvordan vi med pressen som budbringer kan sikre synlighed for din virksomhed og dens gøremål.