230 V strøm til el-værktøj – helt uden generator

Arbejdet i parker og for anlægsgartnere og havearkitekter kan nu gennemføres uden støj og emission. Festools unikke SYS Powerstation er et mobilt strømudtag, der kan holde en hel arbejdsdag. Med denne robuste strømforsyning i kompakt og mobil form kan man sige farvel til diesel- eller benzindrevet værktøj og generatorer.

Den ultimative transportable elkraft er Festools unikke SYS Powerstation, der leverer 230 volts strøm og kan lagre 1.500 watt-timer, hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Med andre ord er den lille kraftkarl svær at køre træt – selv på en lang arbejdsdag udendørs.

”SYS-Powerstation er det ultimative gear til alle, der har en arbejdsdag, som ikke foregår ved siden af en stikkontakt. Du har masser af strøm med dig overalt, og så er den ladet op igen på 3,5 timer,” siger Paw Mikkelsen, der er produktspecialist hos Festool.

Grøn, mobil og kompakt

Det er et dilemma at arbejde på rekreative arealer og samtidig forurene med en dieselgenerator eller benzindrevet værktøj. Der er mange tiltag i gang for at arbejde mere grønt og bæredygtigt. Udfordringen har hidtil været, at man ikke har kunnet bruge el-værktøj uden at have en generator med.

”Jeg ved, at gartnere i mindst én kommune kører forsøg med at bruge strøm fra SYS Powerstation i stedet for at have en generator kørende, når de er ude at klippe hække,” siger Paw Mikkelsen og fortsætter:

”Det er oplagt at erstatte osende og støjende generatorer med elforsyning uden røg og støj, når man arbejder i det grønne og på rekreative områder.”

Renere, mindre støjende og mere emissionsfrit arbejdsmiljø

SYS Powerstation er kompakt, intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og foruden et 230 volt stik har den USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som tablets og smartphones. Vægten er 16 kg.

Den er stænkvandsbeskyttet (IP44) og velegnet til anvendelse inde som ude.

SYS Powerstation er enkel og overskuelig med stikkontakt og tænd/sluk knap placeret på fronten. På forsiden finder man en USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som f.eks. tablets eller smartphones.

Den nye og mobile SYS Powerstation bidrager til et renere, mindre støjende og mere emissionsfrit arbejdsmiljø.

Let, robust og betjeningsvenlig PowerStation

Festool står for det ypperste indenfor kvalitetsværktøj, og nyheden SYS Powerstation er ingen undtagelse.

Den lille kasse lagrer 1.500 watt-timer, har hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Den leverer 220/240 volts strøm og har USB-udtag. Den er stænkvandsbeskyttet (IP44).

SYS Powerstation er kompakt, intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og foruden et 230 volt stik har den USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som tablets og smartphones. Vægten er 16 kg.

Festool SYS Powerstation er med andre ord et robust svar på de flestes behov for strøm – ude som inde.

—–

SYS Powerstation kan leases og forsikres

SYS Powerstation kan anskaffes med Festool FinansieringPLUS – så er den samtidig forsikret. Det sker via Leasingselskabet Grenkeleasing ApS, som håndterer samarbejdet med Festool om FinansieringPLUS.

Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for 3.500 kr. Din virksomhed skal have et CVR-nr. for at kunne benytte sig af Festool FinansieringPLUS-konceptet.

Tekniske data – SYS Powerstation

Nettilslutning  230V~ / 50Hz pure sine

Nominelt energiindhold         1.555 Wh

Varighedsydelse                   3.680 W

Topeffekt (<0,5 sec)            11.000 W

Topeffekt (<6,0 sec)            7.200 W

Batteriteknologi                    Li-Ion

Ladetid           3,5 timer*

IP kapslingsklasse                IP44

Størrelse        Systainer SYS3 M187

Vægt              16,5 kg

AC-udgang     220V-240 V~ / 50/60Hz

AC-indgang    220V-240 V~ / 50/60Hz

USB-type-C (udgang)           5 til 20V / 3A / 15 til 60W

*) afhængigt af celletemperatur