230 V til søs uden støj og røg

Den nye SYS Powerstation fra Festool er oplagret strøm i robust form. Den mobile stikkontakt er uundværligt grej for bådbyggere og sejlere, der vil være uafhængig af landstrøm. SYS Powerstation gør arbejdet nemmere på land, og giver mulighed for længere tid på vandet. Uden generator.

Med den unikke Festool SYS Powerstation har I 230 V strøm ombord i dagevis til de flestes forbrug. Og til klargøringsarbejde hele dagen. Helt uden behov for landstrøm eller en osende og larmende generator.

Klargøring af båden

I land kommer SYS Powerstation til sin ret i forbindelse med byggeri, klargøring eller renovering af både. Den leverer strøm til alle typer værktøj, slibning og polering med sin maksimale ydeevne på 11.000 watt. Og den er svær at køre træt.

Med 1.500 watt-timer er et virkelig fornuftigt alternativ til en traditionel benzin- eller dieselgenerator.

Den unikke Festools komprimerede og betjeningsvenlige SYS Powerstation er et robust svar på de fleste sejleres og håndværkeres behov for strøm.

Uundværligt grej om bord

Med Festool SYS Powerstation har de fleste sejlere strøm til flere døgn, og med en vægt på kun 16 kg og komprimeret til kuffertstørrelse er SYS Powerstation nem at have med i land til opladning. Den er fuldt opladet på 3,5 time.

Desuden er SYS Powerstation stænkvandsbeskyttet (IP44).

Strøm behøver ikke stinke

SYS Powerstation bidrager til et renere, mindre støjende og mere emissionsfrit miljø på beddingen og på havet. Denne nye type powerbank er intuitiv at betjene, let at flytte rundt og stærk nok til at trække selv maskiner med stort energibehov.

Foruden et 230 volt stik har den USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som tablets og smartphones.

SYS Powerstation holder alle de elektriske redskaber i live, som vi så nødig vil undvære, men som de færreste bådtyper er født til at holde liv i.

Festools unikke Powerstation

Festool-navnet står for det ypperste indenfor kvalitetsværktøj, og nyheden SYS Powerstation er ingen undtagelse. Den lille kasse lagrer 1.500 watt-timer, har hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Den leverer 220/240 volts strøm og har USB-udtag.

Den unikke Festool SYS Powerstation er med andre ord et robust svar på de flest sejleres behov for strøm – selv på længere distancer eller dage for svej, hvor der stilles krav om lang levetid og høj ydeevne.

—————–

SYS Powerstation kan leases og forsikres

SYS Powerstation kan anskaffes med Festool FinansieringPLUS – så er den samtidig tyveriforsikret. Det sker via Leasingselskabet Grenkeleasing ApS, som håndterer samarbejdet med Festool om FinansieringPLUS.

Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for 3.500 kr. Din virksomhed skal have et CVR-nr. samt kreditgodkendes for at kunne benytte sig af Festool FinansieringPLUS-konceptet.

Tekniske data – SYS Powerstation

Nettilslutning  230V~ / 50Hz pure sine

Nominelt energiindhold         1.555 Wh

Varighedsydelse                   3.680 W

Topeffekt (<0,5 sec)            11.000 W

Topeffekt (<6,0 sec)            7.200 W

Batteriteknologi                    Li-Ion

Ladetid           3,5 timer*

IP kapslingsklasse                IP44

Størrelse        Systainer SYS3 M187

Vægt              16,5 kg

AC-udgang     220V-240 V~ / 50/60Hz

AC-indgang    220V-240 V~ / 50/60Hz

USB-type-C (udgang)           5 til 20V / 3A / 15 til 60W

*) afhængigt af celletemperatur