Eventrigning med strøm på pletten og uden generator

Tilrigning til koncert, festival eller messe? Festools nyudviklede SYS Powerstation har strøm nok til mange timers arbejde – lige til at have med lige dér, hvor det sker. Med den robuste strømforsyning i kompakt og mobil form kan man arbejde overalt uden osende generatorer.

Festool SYS Powerstation er en mobil og stabil strømkilde, som en stikkontakt, du kan tage med under armen.

Den leverer 230 volts strøm og kan lagre 1.500 watt-timer, hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Med andre ord er den lille kraftkarl svær at køre træt.

Akku overalt

Med SYS Powerstation bliver hver eneste ledningsført maskine i praksis til en akku-maskine. Den mobile PowerStation er intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og så er den stærk nok til at trække selv maskiner med et stort energibehov som f.eks. større save, slibere og støvsugere.

Festools danske produktchef Paw Mikkelsen siger:

”SYS Powerstation er et unikt produkt. Med det mobile energilager får man mulighed for at arbejde fleksibelt med en stabil netspænding på 230 volt uanset, hvor arbejdet skal udføres.”

Grønnere og mere mobil

”For at arbejde mere grønt og bæredygtigt er det oplagt at erstatte en af de slemme forureningskilder med el. Dieselgeneratorer er ikke bare dårlige for miljøet, men også for lungerne og CO2-regnskabet,” siger Paw Mikkelsen og fortsætter:

”Jeg er sikker på, at SYS Powerstation vil blive et standardprodukt på steder, hvor man ellers skulle trække ledninger i stor stil. Friheden og fleksibiliteten til bare at kunne gå i gang med det samme vil være meget attraktivt for mange, der skal levere i en fart.”

Betjeningsvenlig og designet til udendørs brug

Festool står for det ypperste indenfor kvalitetsværktøj, og nyheden SYS Powerstation er ingen undtagelse. Vægten er 16 kg, og SYS Powerstation er stænkvandsbeskyttet (IP44) og velegnet til både indendørs og udendørs brug. Udover at være kompakt, er den intuitiv at betjene.

Den lille kasse lagrer 1.500 watt-timer, har hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Den leverer 220/240 volts strøm og har USB-udtag til hurtig opladning af bærbare enheder.

Foruden et 230 volt stik har den USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som tablets og smartphones. Vægten er 16 kg.

SYS Powerstation bidrager til et renere, mindre støjende og mere emissionsfrit arbejdsmiljø.

——-

SYS Powerstation kan leases og forsikres

SYS Powerstation kan anskaffes med Festool FinansieringPLUS – så er den samtidig forsikret. Det sker via Leasingselskabet Grenkeleasing ApS, som håndterer samarbejdet med Festool om FinansieringPLUS.

Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for 3.500 kr. Din virksomhed skal have et CVR-nr. for at kunne benytte sig af Festool FinansieringPLUS-konceptet.

Tekniske data – SYS Powerstation

Nettilslutning  230V~ / 50Hz pure sine

Nominelt energiindhold         1.555 Wh

Varighedsydelse                   3.680 W

Topeffekt (<0,5 sec)            11.000 W

Topeffekt (<6,0 sec)            7.200 W

Batteriteknologi                    Li-Ion

Ladetid           3,5 timer*

IP kapslingsklasse                IP44

Størrelse        Systainer SYS3 M187

Vægt              16,5 kg

AC-udgang     220V-240 V~ / 50/60Hz

AC-indgang    220V-240 V~ / 50/60Hz

USB-type-C (udgang)           5 til 20V / 3A / 15 til 60W

*) afhængigt af celletemperatur