PR og storytelling for Byggeriet i hele Danmark

Byggeriets Pressebureau er en del af Grønbech PR og kommunikation. Med udgangspunkt i vores kontor i Hovedstaden (Dragør) og Jylland (Horsens) er vi det foretrukne PR- og kommunikationsbureau for virksomheder i bygge- og ejendomsbranchen i hele landet

Byggeriets Pressebureau er en nicheorienteret journalistisk virksomhed, som har specialiseret sig i at rådgive og gennemføre pressekontakt for virksomheder i hele byggebranchens fødekæde.

”Byggebranchen er i rivende udvikling med øgede krav til bæredygtighed, arbejdsmiljø, styrket effektivitet og kvalitet, der blandt andet er drevet af nye digitale redskaber, nye materialer og processer samt nye samarbejdsformer og skærpede krav til arbejdsmiljø,” siger direktør Susanne Lindø Grønbech fra Grønbech PR og kommunikation og tilføjer:

”Som led i den udvikling er effektiv kommunikation både internt og eksternt et afgørende succesparameter. Vi har altid arbejdet med bygge- og ejendomsbranchen, og i Byggeriets Pressebureau har vi ekstra fokus og engagement i disse to, meget spændende, brancher.”

En stærk kommunikatør for byggeriet
Byggeriets Pressebureau har eksisteret siden 2012 og er i dag en integreret del af Grønbech PR og Kommunikation, der blev etableret i 2007.

Grønbech baserer sine ydelser på professionel, strategisk rådgivning og nogle stærke journalistiske penneførere med et dybgående kendskab til byggeriets udfordringer. Desuden er evnen til at eksekvere og et betydeligt netværk, der dækker en bred vifte af byggebranchens uddannelser, leverandører, virksomheder og medier, nogle af bureauets styrker.