Jönsson Entreprise a/s på banen i hovedstadens nye boligområder

– Ærlighed og kvalitetshåndværk går aldrig af mode, og vi er stolte over med en aktuel ordrebeholdning på knap 140 millioner at have kurs mod et pænt millionoverskud baseret på en omsætning i størrelsesordenen halvtreds millioner kroner.

Det er administrerende direktør og medejer Thomas Normann fra håndværksfirmaet Jönsson Entreprise a/s, der gør status over firmaets udvikling det seneste år – en udvikling, der med afsæt i firmaets aktuelle ordrebeholdning tegner konturerne om en sund og stabil, organisk vækst af firmaets aktiviteter i det kommende regnskabsår.

Thomas Normann pointerer, at håndværksfirmaet, der har domicil i Nærum og beskæftiger 21 erfarne medarbejdere, står stærkt i konkurrencen om opgaverne, men han understreger, at vækst for vækstens skyld ikke har plads i firmaets målsætning.

– Målet er med afsæt i kontrolleret vækst og skarp fokus på kvalitet at videreudvikle firmaets grundlag for at agere som en troværdig og lønsom samarbejdspartner, der er kendt for at levere håndværk i høj kvalitet til tiden og prisen. Vi har ingen ambition om at blive de største. Vi vil være de bedste og glæder os over den tillid, vi møder fra alle sider i markedet.

Store boligprojekter

Thomas Normann glæder sig på den baggrund blandt andet over bred anerkendelse af firmaets rolle som ansvarlig for projektstyringen ved en kompliceret om- og tilbygning af Støberiet, der huser 225 ungdomsboliger med fællesfaciliteter i B&W’s gamle bygning på Teglholmen, ligesom han er stolt at fortsætte i kvalitetssporet som totalentreprenør og samarbejdspartner for landets førende bygherrer og rådgivere på boligbyggerier i Ørestaden og på Rentemestervej.

– På Rentemestervej i det nye Nord-Vest er vi således i samarbejde med Arkitema og Midtconsult totalentreprenør på en ny fire-etagers ejendom, der opføres for AKF Holding A/S, mens vi i Ørestaden sammen med COBE og Alectia netop er gået i jorden som totalentreprenører på byggeriet af Bellakarrerne i byggefelt 8, der opføres for BC Hospitality Group og udgør første etape i udviklingen af den helt nye bydel Bellakvarter, slutter Thomas Normann fra Jönsson Entreprise a/s. 

 

Rammetekst:

Byggefirmaet Jönsson Entreprise a/s har i Ørestaden startet arbejdet med opførelse Bellakarrerne i byggefelt 8 – det første ’skud’ på stammen af en helt ny bydel omkring Bella Center.

Projektet, der skal stå klar i foråret 2017, er tegnet af COBE og opføres for BC Hospitality Group med Alectia som rådgivende ingeniør. Den samlede entreprisesum udgør knap tres millioner kroner.

Derudover er Jönsson Entreprise a/s blandt andet aktuel som totalentreprenør på byggeriet af en ny ejendom, der foruden en stor Lidlbutik i stueetagen skal huse 39 ejerboliger på Rentemestervej – et projekt til knap 80 millioner, der er udviklet af Arkitema for AKF Holding A/S og opføres med Midtconsult som rådgivende ingeniør.