Ny afdeling og afdelingsleder hos Nordkysten

Jan Johansen er ansat som leder af afdelingen for belysning hos Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S.

Afdelingen for belysning er nyoprettet hos Nordkysten, og Jan Johansen får ansvaret for at etablere og udvikle den. Nordkysten har tidligere udført gravearbejde ved udskiftning af gadebelysning til LED-lys for kunder i københavnsområdet som Ørsted og Radius, men i fremtiden skal Jan Johansens afdeling varetage både grave- og elarbejdet ved den type af opgaver.

Jan Johansen er uddannet elektriker og elinstallatør og har drevet sin egen elektrikervirksomhed i 15 år, hvor han har været underentreprenør for tømrer- og murerfirmaer samt industrivirksomheder. Han ser nu frem til de nye udfordringer hos Nordkysten, hvor hovedopgaven bliver at udvide afdelingen med dygtige medarbejdere, få arbejdsgangene til at glide og pleje de gode relationer til nuværende og kommende kunder. Desuden griber han gerne en skruetrækker og tager fat, hvis der er brug for en hånd i marken.

Jan Johansen er 52 år og bor med sin kæreste i Gilleleje. Han har to voksne børn, og i sin fritid nyder han at cykle rundt i området på sin mountainbike og opleve den smukke natur.