PR-bureau for specialistvirksomheder åbner kontor i Horsens

Grønbech PR og kommunikation har gennem de seneste 15 år hjulpet dygtige specialistvirksomheder i hele landet med at blive mere synlige og succesfulde. Bureauet har de senere år oplevet, at endnu flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af professionel online storytelling og PR. Det gælder også virksomheder vest for Storebælt. Derfor udvider bureauet nu og åbner kontor i Horsens, så man fremover kan være tæt på sine gode kunder i Jylland og på Fyn.

”Vi har altid arbejdet på tværs af landet med dygtige specialistvirksomheder inden for byggeri, sundhedsteknologi, produktion, forsyning, IT og finans. Med kontoret i Horsens kommer vi tættere på vores kunder i Jylland og på Fyn. Desuden får vi  endnu bedre føling med de lokale forhold, kunderne er en del af,” forklarer Susanne Lindø Grønbech, som er ejer og direktør i bureauet.

Erhvervsbyvej 11

Grønbechs nye kontor ligger midt i det spændende Erhvervsbyen Horsens Syd i Vangsoe Gruppens smukke, skulpturelle domicil på Erhvervsbyvej 11. Susanne Grønbech siger om valget:

”For et stykke tid siden indledte vi at samarbejde med Dansk Boligbyg, som har et fantastisk dejligt hovedsæde sammen med Vangsoe Gruppen og Base Erhverv i den sydlige del af Horsens. Jeg er glad for, at de også har plads til Grønbech, så vi kan få et kontor her og lidt større nærhed til det jysk-fynske erhvervsliv.”

”Vi nyder mange dygtige specialistvirksomheders tillid og fortrolighed, og vi har tradition for langvarigt samarbejde med vores kunder. Meget klarer vi med Teams, mail og telefon, men det er rigtig rart også at være tæt på kunderne i Jylland og på Fyn,” siger Susanne Lindø Grønbech.

”Vi oplever at vores arbejde og kultur passer rigtig godt på de behov, som de jyske og fynske virksomheder har. Vi skaber kommunikation, som er baseret på tæt og ærlig dialog med vores kunder. Det skaber stor værdi både i forhold til kundens interessenter og indadtil i virksomheden. Vi tilbyder også en fleksibel samarbejdsmodel – med klippekort, der gør det let for kunderne at skrue op og ned på aktiviteten efter behov.”