Shurtape Technologies LLC åbner skandinavisk salgskontor i Danmark

Amerikanske Shurtape har ansat Ole Knudsen som landechef for de skandinaviske lande. Ole Knudsen skal fra kontoret i Herning øge kendskabet til Shurtapes store sortiment af tape til professionelle håndværkere, byggemarkeder og prof-centre samt industri.

Det er en af verdens førende tapeproducenter, der med åbning af sit kontor i Danmark styrker sin position på det skandinaviske marked. Shurtape står bag en række patenterede varemærker som Shurtape®, Kip®, FrogTape®, DUCK TAPE® og T-REX®. Disse skal nu markedsføres i hele Skandinavien fra kontoret i Herning. Hidtil er det skandinaviske marked blevet serviceret af Shurtape’s datterselskab i Tyskland, Kip.

Efter de første uger på Shurtapes nyåbnede kontor er Ole Knudsen positivt overrasket over den store interesse, han har mærket både fra det danske og norske marked omkring de patenterede varemærker inden for malertape og specialtape:

Tape sparer arbejdsgange

”Kip Tyskland har haft stor succes med den måde, de har håndteret deres flagskibsprodukter i Skandinavien, ikke mindst har de et rigtig godt set-up i forhold til logistik,” siger Ole Knudsen. Han fortsætter:

”Jeg glæder mig over at arbejde sammen med et stort set up af dygtige eksperter i Tyskland. Og i Shurtape vil vi arbejde tæt sammen med Kip for at skabe endnu tættere relationer til vores kunder på det skandinaviske marked. Målet er, at kunder i Skandinavien kan få gavn af den store ekspertise, vi har på laboratoriet i Tyskland.”

Kip og Shurtape har mærket en meget stor efterspørgsel på både Private Label og fra professionelle, byggemarkeder og i industrien, hvor Shurtape i forvejen står meget stærkt.

Den store succes blandt professionelle skal cementeres og udbygges ved at øge kendskabsgraden til Shurtapes avancerede og i mange tilfælde arbejdsbesparende tapetyper.

Tape til ethvert formål

“I Shurtape leverer vi til professionelle håndværkere, og vi vil gøre vores arbejde lige så godt, som de gør deres. Alt efter vores kunders behov, kan vi altid finde et matchende produkt. Og det betaler sig at arbejde med det rigtige produkt til formålet,” siger Ole Knudsen.
Kip Tape har allerede stor udbredelse i industrien i hele Skandinavien, men planen er at komme endnu bredere ud. Ikke mindst har Ole Knudsen en ambition om, at professionelle byggemarkeds- og malerkæder skal kunne tilbyde præcis den rigtige tape til enhver opgave:

”De fleste har nok glædet sig til at møde deres kunder, leverandører og samarbejdspartnere igen, nu hvor det er muligt. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme rundt i Danmark og i Skandinavien for at fortælle, hvad Kip tape er og kan.”

Løsningsorienteret profil fra byggebranchen

De seneste syv år har Ole Knudsen arbejdet i byggebranchen som Key Account Manager for NJORDIC Company A/S i Viby ved Aarhus. Han har ligeledes været Key Account Manager hos G. Funder A/S i Kolding. Før disse ansættelser har han drevet en række restaurationer.

Ole Knudsen er 49 år, født og opvokset i Ringkøbing, men nu bosiddende Holstebro sammen med hustruen Marie-Louise og døtrene Cecilia og Caroline. I fritiden er han en ivrig golfspiller.