Stor installatør åbner ny afdeling i Kalundborg

– Vi vil vokse lokalt, og med tilgang af flere store opgaver i Kalundborg og Holbæk er tiden inde til at rykke helt tæt på kunderne i Vestsjælland.

Det siger administrerende direktør LarsMejlby i en kommentar til, at SIF Gruppen, der foruden store installations- og serviceopgaver for Novozymes og Novo Nordisk blandt andet er aktuel som vinder af el-entreprisen på Kalundborg Station og en rammeaftale med Holbæk Kommune, nu slår dørene op til en ny afdeling med 10 medarbejdere og 2 lærlinge i Kalundborg.

– Lokalt nærvær og forankring baseret på lokal rekruttering af medarbejdere med rod i lokalsamfundet udgør en hjørnesten i SIF Gruppens DNA, og vi ser vores nye afdeling i Kalundborg som krumtap i en fortsat udbygning af vores aktiviteter i Vestsjælland. Målet er, at afdelingen over de kommende år løbende skal fordoble sine aktiviteter og bemanding, pointerer Lars Mejlby og tilføjer, at åbningen af afdelingen i Kalundborg også har et bæredygtigt perspektiv.

– Det giver jo ingen mening, at vi som led i opgaverne skal bruge tid og benzin på at køre vejene tynde med vores servicebiler på strækningen fra Søborg til kunderne i Vestsjælland. Det er ikke alene spild af tid, men skaber også en unødvendig CO2-belastning af klimaet.

Hele paletten
Lars Mejlby fortæller videre, at den nye afdeling, der den 8. november slår dørene op på Skelhøj får styrke og kompetencer til at servicere på alle SIF Gruppens nøgleområder – herunder udvikling af og rådgivning om installation, service og drift af totale el-løsninger, brandalarmering, tyverisikring og overvågning.

 - Vi vil tilbyde hele paletten til både små og store virksomheder og sikre medarbejderne optimale lokale muligheder for både personlig og faglig udvikling gennem Gruppens store uddannelsesprogram, ligesom vi selvfølgelig med stolthed vil gå forrest i udvikling af den lokale ungdom gennem tilbud om lærlingeuddannelser, fastslår Lars Mejlby, der for øvrigt selv for 28 år siden startede i SIF Gruppen som lærling og sidste år blev udnævnt til gruppens administrerende direktør.

Om SIF Gruppen
SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen, der i 1918 åbnede Skovshoved Installationsforretning som et lokalt enkeltmandsfirma nord for København, og virksomheden har – med skarp fokus på et værdisæt, som sætter medarbejdernes ve og vel i fokus for udviklingen – gennem årene vokset sig stor gennem en sund kombination af løbende organisk vækst, tilkøb af virksomheder og udvikling af nye forretningsområder indenfor installation og service.

Ikke mindst de senere år har SIF Gruppen som løsningsorienteret installations- og servicepartner for en række af landets største virksomheder gennemlevet en stærk udvikling og beskæftiger 350 medarbejdere, der med hovedsæde i Søborg samt afdelinger i Roskilde, Næstved og nu Kalundborg omsætter for mere end 300 millioner kroner.